Κυριακή 11 Απριλίου 2010

«Κλείνει» ο Ταυλαρίδης

Κοντά στην απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Έλληνα αμυντικό για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ακολουθεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν.

Όπως αναφέρει η «SportDay» οι δύο πλευρές κατέληξαν στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου το οποίο θα είναι τριετές, αν και αρχική επιθυμία του 30χρονου κεντρικού αμυντικού ήταν να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Όσον αφορά τις ετήσιες αποδοχές του Έλληνα αμυντικού, αυτές δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρει ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μετά την ερχόμενη Πέμπτη όταν θα έρθει στην Αθήνα ο Άρναρ Γκρέταρσον, θα γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πιστός στο 4-4-2

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς έγινε το Σάββατο και ήταν πιο χαλαρή, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με μπάλα. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος παρέμεινε κλινήρης λόγω της ίωσης του αναπνευστικού, ο Μιχάλης Παυλής ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Ζεράλντο Άλβες συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά το ματς στη Βοιωτία, ο Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-4-2. Στην τελευταία δοκιμή, που έγινε την Πέμπτη, ο Σέρβος τεχνικός είχε τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Λαγό αριστερό μπακ, τον Αραούχο δεξιά και τους Μανωλά-Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ ήταν οι Καφές και Γκέντσογλου, στα δύο άκρα οι Λεονάρντο, Μαντούκα και επιθετικό δίδυμο οι Τζιμπούρ και Νέμεθ.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι αυτή θα είναι η 11άδα την Κυριακή. Ο Γεωργέας μπορεί να πάρει θέση αριστερού μπακ αντί του Λαγού, ενώ παραμένει αμφίβολο το ποιος εκ των Νέμεθ ή Μπλάνκο, που ένιωσε ενοχλήσεις την Πέμπτη αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό, θα είναι ο παρτενέρ του Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: