Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σάντος: Έχουμε στόχους στα play off!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/00c18eab19a81821d412cc60a0ccfe0c_L.jpg?1271000916?1271000916?1271000916Ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Καβάλα. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως ανέφερε από την αποψινή αναμέτρηση κρατάει μόνο τη νίκη, ενώ για τον Βιερίνια είπε ότι δεν ανησυχεί.

«Δίκαιη νίκη της ομάδας, αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που δημιούργησε κάθε ομάδα. Δεν θυμάμαι να δημιούργησε η Καβάλα κάποια φάση στην εστία μας. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε αλλά νομίζω πιο σημαντικό ήταν η νίκη για να αφήσουμε πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα για να επανέλθει η ηρεμία στους ποδοσφαιριστές γιατί στο σημερινό ματς φάνηκε σε κάποιες περιπτώσεις, όταν είχαμε εμείς την μπάλα ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε πολλές πάσες από νευρικότητα και από άγχος. Σε κάποιες περιπτώσεις όριζε περισσότερο η καρδιά παρά το μυαλό. Ωστόσο ήταν μία σημαντική νίκη ενόψει των πλέι οφ. Θεωρώ πως ήταν μία καλή ευκαιρία να γίνει η δοκιμή συνεργασίας Βιεϊρινια-Μουσλίμοβιτς στην κορυφή. Από την δική μας την πλευρά πρέπει να έχουμε υπόψιν μας κάθε επιλογή γι΄ αυτό και έγινε αυτή η δοκιμή. Ευελπιστώ ότι η ομάδα θα κατάφερε να δείξει το καλό πρόσωπο που έδειξε σε όλη την σεζόν. Σημαντικό σήμερα δεν ήταν η απόδοση αλλά η νίκη. Η νίκη αυτή ήταν καλή από πλευρά ηθικού και στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση έχοντας πάντα στο μυαλό ότι προερχόμαστε από μία χρονιά κοπιαστική. Η απόδοση η σημερινή δεν φτάνει για τα πλέι οφ .Ωστόσο στα πλέι οφ πρέπει να κάνουμε μία μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί έχουμε υψηλούς στόχους.

Να κλείσουμε την χρονιά με νίκη

Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Τσαλίκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση της ομάδας, όχι όμως και από την τελικά πάσα εκεί όπου υστέρησαν οι καβαλιώτες, του στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα σε μία δυνατή έδρα. Νομίζω ότι κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που αγωνιστήκαν. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να κριθούν στην λεπτομέρεια. Ο ΠΑΟΚ κατά διαστήματα ήτναν καλύτερος από εμάς και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τελειώσουμε την χρονιά με μία πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του Πανιωνίου. Σήμερα είχαμε πρόβλημα με την τελευταία πάσα. Δυστυχώς σε μία τέοιτα έδρα δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες. Αυτές που είχαμε σήμερα δυστυχώς τι αφήσαμε αναξιοποίητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: