Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Διάγγελμα Πανόπουλου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο

http://www.contra.gr/images/m/panopoulos_m.jpgΣε διάγγελμα προς τους οπαδούς της Ξάνθης προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος, στη διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.Ο κ. Πανόπουλος πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας είπε τα εξής:

"Βρίσκομαι εδώ 19 χρόνια και θέλω μπροστά σε όλους σας να απευθύνω ένα μήνυμα. Έχω κάνει πολλά λάθη και συνεχίζω ακόμη και τώρα να κάνω. Λάθη που στεναχώρησαν πολλούς από εσάς, όπως για παράδειγμα τα χρώματα της ομάδας, το οποίο πριν από χρόνια διόρθωσα, έστω και ετεροχρονισμένα γιατί χάλασα πολλούς από εσάς.

Ο Πανόπουλος και ο κάθε Πανόπουλος είναι περαστικός από τη ζωή και από τον τόπο αυτό. Εσείς είστε η πραγματική Ξάνθη, αφού με την παρουσία σας δίνετε πνοή στον τόπο αυτό. Εσείς, με το δυναμικό παρών διεκδικείτε όλα τα πράγματα που αξίζει η ομάδα.

Δεν είμαι από την Ξάνθη και πριν από 19 χρόνια ξεκίνησα κάτι άγνωστο για μένα. Ήμουν άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Σήμερα δεν νιώθω Ξανθιώτης, είμαι Ξανθιώτης. Επειδή όλα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος, εγώ μετά από αυτό το τέλος, θα είμαι πιο Ξάνθη και πιο τοπικιστής απ' τον καθένα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα ή στο επόμενο παιχνίδι, απλά σήμερα διαπίστωσα κάτι έστω και αργά. Ότι τελικά όλοι αγαπούν αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. Δεσμεύομαι πως όσο θα είμαι μαζί σας, θα προσφέρω οτιδήποτε κι αν χρειαστεί σε εσάς, για να ανταποδώσω την αγάπη σας.

Θα αλλάξουμε πολλά όσοι μείνουμε και όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αλλάξουν, θα φύγουν. Η ομάδα ανήκει σε εσάς. Μπορεί να έκανα πολλά λάθη, αλλά ποτέ δεν κορόιδεψα κανέναν. Ήμουν πάντα ειλικρινής
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: