Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Κούπερ: «Θα μας γίνει μάθημα η ήττα»

Κούπερ: «Θα μας γίνει μάθημα η ήττα»

Δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντες ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντίνος τεχνικός των «κίτρινων» παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και τόνισε: «Είχαμε ένα ιδιαίτερο απόγευμα και με ένταση. Γνωρίζω ότι τέτοιες στιγμές είναι δύσκολες για συγκέντρωση.
Έχουμε σημαντικούς στόχους, ο κόσμος μας στηρίζει και μας ωθεί προς μια κατεύθυνση. Έχουμε παίξει πολλούς αγώνες δύσκολους και καταλαβαίνω πως ο τελικός και τα πλει οφ δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Είναι δύσκολο να συνεχίσεις το σερί. Δουλέψαμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι σήμερα πληρώσαμε αυτό το τίμημα. Είναι βαριά τα πόδια των παικτών. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας. Και με τέτοια εικόνα στο πρώτο μέρος σίγουρα ήταν δύσκολο να γυρίσουμε στο δεύτερο. Καταφέραμε να πετύχουμε γκολ αλλά δεν θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Θα μας γίνει μάθημα η σημερινή ήττα και κυρίως το πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε μόνο να κερδίζουμε αλλά μετά από τη σημερινή ήττα ελπίζω να μας γίνει μάθημα. Από εδώ και πέρα έχουμε πολλούς σημαντικούς στόχους. Ήταν σημαντική η νίκη για τον Αστέρα».

Ο κ. Κούπερ ρωτήθηκε και για τους Φυτανίδη και Λαζαρίδη που φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι του Άρη. «Τους γνωρίζω και το αγωνιστικό τους στυλ. Δεν θέλω να κάνω άλλο σχόλιο» είπε ο προπονητής του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: