Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τόρες:"Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας"

http://www.sport24.gr/ast/cov/to/torres_2009_12_19_17_6_8_b.jpgΟ Φερνάντο Τόρες δείχνει πολύ απογοητευμένος το τελευταίο διάστημα, καθώς τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ δεν είναι αυτά που θα περίμενε, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να βρίσκονται μακριά από την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δηλώσεις του ο Ισπανός επιθετικός, τόνισε για ακόμα φορά πως το "φτωχό" ρόστερ είναι εκείνο που στέρησε μια καλή πορεία από την ομάδα του, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απώλεια των Χίπια, Τσάμπι Αλόνσο και Αρμπελόα.

"Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μας σκότωσαν φέτος ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Μετά από μια καλή σεζόν πέρυσι, αφήσαμε και έφυγαν πολλοί παίκτες με προσωπικότητα από την ομάδα.

Η πώληση των Αρμπελόα, Χίπια και Αλόνσο ήταν κακή κίνηση. Ο δεύτερος μπορεί να μην έπαιζε κάθε Κυριακή, όμως η παρουσία του στα αποδυτήρια ήταν πολύ σημαντική. Όσο αφορά τον Αλόνσο δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Είναι σπάνιος παίκτης και θα μας πάρει καιρό να βρούμε τον αντικαταστάτη του".
Με δηλώσεις του ο Φερνάντο Τόρες είπε πως η αιτία που απέτυχε και φέτος η Λίβερπουλ είναι η απομάκρυνση των Τσάμπι Αλόνσο, Σάμι Χίπια και Αρβάλο Αρμπελόα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: