Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Σάλπι: «Πρώτα το νταμπλ, μετά τα σενάρια»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέδειξε τον έξυπνο, όπως τον χαρακτήρισε, τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, μετά το 3-1 του πρώτου ημιτελικού. Αναγνώρισε ότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή και ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί το θέμα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

«Είχαμε να διαχειριστούμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Παίξαμε έξυπνα και καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Σίγουρα η εμφάνιση δεν είναι αυτή που θέλαμε, αλλά πολλές φορές μετράει το να πετυχαίνεις τους στόχους σου», τόνισε αρχικά.

Για τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του, επεσήμανε: «Δεν ωφελεί σε τίποτα να μιλάμε γι’ αυτό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εχω μπροστά μου δύο τίτλους να κατακτήσω με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι που με ενδιαφέρει εμένα και τους συμπαίκτες μου.

Για το βαθμό που θέλει ο Παναθηναϊκός ώστε να κατακτήσει τον τίτλο, ανέφερε: «Μαθηματικά χρειαζόμαστε τον βαθμό, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη (σ.σ. απέναντι στον Ηρακλή).

Τέλος, μίλησε και για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα, με καλό υλικό. Θα είναι κρίμα να πέσει. Αλλά όπως κάθε ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της θα τα δώσει όλα ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: