Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Διαφορετική αντιμετώπιση του τελικού από τους παίκτες του Άρη

http://www.contra.gr/images/m/arioleo_m.jpgΣτην Αθήνα μεταφέρεται σταδιακά το ενδιαφέρον του Άρη, καθώς την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου ώστε να αναδειχτεί η γηπεδούχος ομάδα. Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπήσει ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης, ο οποίος θα έχει και μια πρώτη επαφή για τον αριθμό των εισιτηρίων τα οποία θα πάρουν οι φιναλίστ. Και η αλήθεια είναι, πως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για αυτό ακριβώς το θέμα

Οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης εξηγούν πως θα γίνει η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση που έχει γνωρίσει η Ελλάδα, αν και οι τελευταίες μέρες χρησίμευσαν για να πέσουν οι τόνοι, καθώς το προπέρυσινο παράδειγμα είναι ακόμη νωπό στη μνήμη. Είναι χαρακτηριστική η στάση που τήρησε ο Φρανθίσκο Χαβίτο μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας. «Είναι διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης, πλέον. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον προηγούμενο τελικό, πριν λίγα χρόνια. Έχουμε προσεγγίσει την ιδέα του τελικού, με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αυτός ο τελικός ήρθε με δύσκολους αγώνες. Η ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη και οι ποδοσφαιριστές πιο ώριμοι για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αγώνα», ανέφερε ο Ισπανός.

Ο Χαβίτο δεν έκρυψε τη φιλοδοξία των «κιτρίνων» να κυνηγήσουν τη μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από τα επερχόμενα πλέι οφς, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που απολαμβάνουν οι παίκτες από τους φίλους της ομάδας: «Δε θα μιλήσω μόνο για φέτος και τη δυναμική που έχει ο κόσμος μας τώρα που φτάσαμε στον τελικό. Οι οπαδοί μας δείχνουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Δε θέλουν να χάνουμε και αυτό μας το μεταδίδουν Είναι πολύ μεγάλη η στήριξη του κόσμου. Θα είναι κι αυτοί προετοιμασμένοι για τον τελικό του Κυπέλλου, το θέλουν πολύ και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, το θέλουμε κι εμείς. Θα πορευτούμε ενωμένοι με τους οπαδούς μας και μια γροθιά θα πάμε γι’ αυτό το Κύπελλο».

Σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ απέρριψε πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, η αλήθεια όμως, είναι πως ο Αργεντινός προπονητής είχε απαντήσει αρνητικά προ μηνός όταν και είχε ξεκινήσει να βλέπει αποτελέσματα της δουλειάς του με τους παίκτες του Άρη. Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Νταρίο Φερνάντεζ και Θέμης Κουλουχέρης, στοιχείο που δίνει άνεση κινήσεων στον Κούπερ για τον αγώνα της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: