Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τοπαλίδης:"Δεύτερος Μαραντόνα ο Μέσι"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

"Από τώρα κάνω σχέδια για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Μέσι", δήλωσε ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκερλ, Γιάννης Τοπαλίδης, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

"Ο Μέσι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και δεν χρειαζόταν το χθεσινό παιχνίδι για να το διαπιστώσουμε. Εμείς, αναφορικά με το Μουντιάλ , ασχολούμαστε σε πρώτο πλάνο με τη Νιγηρία και την Κορέα. Την Αργεντινή την γνωρίζουμε, έχει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης και είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης.

Ήδη κάνουμε σκέψεις πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μέσι. Είναι δύσκολος παίκτης, αυτό είναι ολοφάνερο. Έχω δει πολλά παιχνίδια της Αργεντινής και πως τον αντιμετώπισαν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Και δεν είχε την ίδια απόδοση.

Υπάρχει τρόπος, αλλά δεν χρειάζεται να τα λέμε τώρα αυτά. Επειδή είμαι φαν του Μαραντόνα, δεν θα πω αυτό που λένε κάποιοι πως είναι καλύτερος, αλλά είναι σίγουρα ο δεύτερος Μαραντόνα.

Είναι καλύτερος χαρακτήρας και σκοράρει πιο εύκολα. Ακόμα και μαν του μαν να τον παίξεις, είναι δύσκολος παίκτης, έχει ντρίμπλα, πάσα, είναι γκολτζής", ξεκίνησε να λέει για τον 23χρονο άσο της Μπαρτσελόνα ο κ. Τοπαλίδης.

Για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας τόνισε: "Παρακολουθούμε σε dvd τα παιχνίδια των ομάδων και έχουμε εστιάσει σε Νιγηρία και Κορέα, που είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Είναι καλές ομάδες, αλλά στα μέτρα μας και μπορούμε την πρόκριση. Στις 17 Μαΐου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, στις 21 θα φύγουμε για Ελβετία όπου θα δώσουμε δύο φιλικά. Στις 25/5 με τη Βόρεια Κορέα και στις 2/6 με την Παραγουάη. Μετά θα επιστρέψουμε εδώ, θα έχουν ρεπό οι παίκτες και στις 5 Ιουνίου θα φύγουμε για Νότια Αφρική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: