Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

«Ημέρα ΠΑΟΚ» την Κυριακή του Θωμά


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την εκδήλωση με την ονομασία «Ημέρα ΠΑΟΚ», που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, στο «Παλατάκι», παρουσίασε σήμερα με συνέντευξη Τύπου ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο «PAOK Sports Arena» και θα ξεκινήσει στις 11.30 και αφορά σε ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.
Αρχικά, ο Άλκης Ησαϊάδης τόνισε: «Είναι μια εκδήλωση, που θα συμμετέχει το σύνολο της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι».
Στη συνέχεια ο Άκης Μπεκιάρης, ανέφερε: «Με την ευκαιρία των 84 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ και ενόψει των γενεθλίων, ο ΑΣ διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, που ονομάζουμε «Ημέρα ΠΑΟΚ» και αφορά όλα τα τμήματα. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή του Θωμά, στις 11.30 το πρωί. Καλεσμένοι είναι όλοι οι οπαδοί και φίλοι του ΠΑΟΚ. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ένα από τα δύο σημεία όπου χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ, το «PAOK Sports Arena», το «Παλατάκι». Στόχος είναι να γίνει η «Ημέρα ΠΑΟΚ» θεσμός και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και γιατί όχι κάποια στιγμή να γίνει στην Τούμπα. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το σύνθημα είναι «Όχι στο ντόπινγκ, ναι στον αθλητισμό». Γι’ αυτό και τυπώθηκαν και θα διανεμηθούν φυλλάδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν προσωπικότητες, που έχουν διακριθεί στην κοινωνία και προέρχονται από τον ΠΑΟΚ. Και επειδή η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι στατικό και συνέχεια γράφεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα τιμηθούν και αθλητές και τμήματα με διακρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: