Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Μεγάλο ματς στο "Ολντ Τράφορντ"


Οι φίλαθλοι της Μέντσεστερ έχουν γεμίσει το Ολντ Τράφορντ Τα τελευταία δύο εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ "σφραγίζονται" την Τετάρτη σε Αγγλία και Γαλλία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Λιόν έχοντας το υπέρ της 3-1 θα αναμετρηθεί με την Μπορντό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου
Χωρίς του Ρούνι θα υποδεχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Μπάγερν Μονάχου με σκοπό να ανατρέψει το 2-1, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στη Γερμανία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι Βαυαροί δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στο Ολντ Τράφορντ και την Τετάρτη θα θελήσουν να συνεχίσουν το σερί τους κόντρα στην ομάδα του Φέργκιουσον, από το οποία έχουν ηττηθεί μόλις φορά σε οκτώ αναμετρήσεις. Στον τελικό του 1999.

Ο Λουίς Φαν Χαλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Αριεν Ρόμπεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πόδι και ταξίδεψε κανονικά στην Αγγλία με την υπόλοιπη αποστολή.

Μπορντό - Λιόν
Η Λιόν έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και το 3-1 του πρώτου αγώνα. Αν τελικά καταφέρει και υπερασπιστεί το συγκεκριμένο σκορ, τότε θα περάσει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Μπορντό με όπλο της την έδρα της θα προσπαθήσει να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση και να βγει νικήτρια στο γαλλικό εμφύλιο. Οι Γιρονδίνοι δεν έχουν γνωρίσει φέτος την ήττα στο "Σαμπάν Νταλμάς" -στο Τσάμπιονς Λιγκ- και εύχονται το σερί τους να διευρυνθεί. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, αφού στους τελευταίους τρεις αγώνες που έχει δώσει μετράει ισάριθμες ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: