Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Μέσι: Δύσκολο να το επαναλάβω στο «Μπερναμπέου»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_JgKEAtltUG.jpgΟ Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη «μαγική» του εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να επαναλάβει κάτι παρόμοιο και στο προσεχές ντέρμπι με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος πάντα μου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα και νιώθω ευτυχισμένος για την πρόκριση. Αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα, αλλά τελειώσαμε εντυπωσιακά. Το Tσάμπιονς Λιγκ είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και πιστεύω πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να επαναλάβουμε την περσινή μας επιτυχία.

Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και πλέον έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβω τέτοια εμφάνιση στο ‘Μπερναμπέου’. Σημασία έχει να κερδίσουμε, έστω και με 1-0. Θα είναι μία συναρπαστική αναμέτρηση»,
τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός.

«Έδειξε την κλάση του»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στις τάξεις της ομάδας, γιατί είναι σπουδαίο επίτευγμα η παρουσία της Μπαρτσελόνα για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ισοφαρίσαμε γρήγορα το γκολ που πέτυχε η Άρσεναλ και αυτό μας έδωσε ηρεμία, ενώ στη συνέχεια είχαμε την κατοχή της μπάλας και ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Κάθε παίκτης της ομάδας μας γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του και ο Μέσι έδειξε την κλάση του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση και πλέον ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: