Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Γκβοζντένοβιτς: «Όλα εντάξει… μέχρι που ήρθε ο Ντε Μος»

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες της Καβάλας ρίχνουν τα βέλη τους στον Αάντ Ντε Μος. Σειρά πήρε ο Ιβάν Γκβοζντένοβιτς, υποδεικνύοντας τον Ολλανδό ως βασικό υπεύθυνο για το άσχημο κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και που οι «αργοναύτες» έχασαν το στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας και πλέι-οφ.

«Όλα ήταν εντάξει στην ομάδα μέχρι που ανέλαβε ο Ντε Μος. Δεν καταλάβαινε τους παίκτες, χαλούσε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και δεν ένιωθε το σύλλογο. Για μένα το πρόβλημα ήταν πως δεν έδινε ευκαιρίες να αγωνιστώ. Θεωρώ πως αυτός είναι ο λόγος που αποκλειστήκαμε από τον τελικό και δε βγήκαμε στην Ευρώπη», ανέφερε ο Σέρβος αμυντικός, που σε αντίθεση με τον προπονητή, είχε να πει τα καλύτερα για τους διοικούντες της Καβάλας.

«Όλα ήταν εξαιρετικά με τους κυρίους Μάκη και Σταύρο Ψωμιάδη. Ήταν σωστοί σε όλα τους. Και στα οικονομικά και στη συμπεριφορά τους».

Πολύ θετικά σχόλια, τέλος, απέσπασε και η ομάδα που ουσιαστικά έφραξε στην ομάδα της Μακεδονίας το δρόμο για τα πλέι-οφ και τον τελικό Κυπέλλου... «Ο Άρης βρίσκεται στον τελικό και ψηλά στο πρωτάθλημα απόλυτα δίκαια. Πιστεύω πως αν είχε αποφύγει κάποια στραβοπατήματα, θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι ακόμα υψηλότερο. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, πολύ καλούς παίκτες ενώ όταν είδα και τον κόσμο του στον αγώνα κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, κατάλαβα πόσο θερμός είναι. Πραγματικά μοναδικός».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: