Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Βενγκέρ: «Με διαφορά ο κορυφαίος του κόσμου ο Μέσι», «Είναι σαν παίκτης του Play-Station»

fodnyphttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_WEfeQuH4gu.jpgΤην άποψη ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και μάλιστα με διαφορά εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ.«Πιστεύω πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και με διαφορά. Δεν συμμετέχει συνέχεια στο παιχνίδι, αλλά όταν το κάνει είναι πολύ επικίνδυνος και όταν τρέχει με την μπάλα στα πόδια είναι ασταμάτητος. Είναι ο μοναδικός που σε τέτοιο ρυθμό μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να απειλήσει. Είναι σαν παίκτης του Play-Station», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, ενώ αναγνώρισε την ανωτερότητα των Καταλανών:

«Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, που διαθέτει τον καλύτερο παίκτη στον πλανήτη. Είχαμε ευκαιρίες και το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως μετά το γκολ που πετύχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο. Για το επίπεδό μας και στα δύο ματς δεχτήκαμε φτηνά γκολ. Τους χαρίσαμε κάποια γκολ για τα οποία δεν δούλεψαν όσο θα έπρεπε. Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν πολύ απειλητική, αλλά με αντιπάλους σαν τον Μέσι κάθε λάθος που κάνεις το πληρώνεις».

Ο Νίκλας Μπέντνερ με τη σειρά του είπε: «Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και άξιζε την πρόκριση. Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ήταν πιο δυνατοί από μας. Ο Μέσι είναι παίκτης-φαινόμενο και το απέδειξε και πάλι απόψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: