Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

«Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d90b817752f5424d95460d5469b59463_L.jpg?1270636606?1270636606?1270636606Για τους δύο στόχους του Αρη μίλησε ο Νάτσο Γκαρσία, για τα πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι θέλουν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8»:

Για το πως νιώθει όταν αντικρίζει την σημαία της Βολιβίας στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης: «Για εμένα είναι πολύ συγκινητικό να βλέπω την σημαία της πατρίδας μου και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον οπαδό που το κάνει αυτό. Πραγματικά νιώθω υπερηφάνεια».

Για την αγωνιστική του κατάσταση τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος ο τραυματισμός μου. Μου κόστισε πολύ η προσπάθεια να επανέλθω και να βρω το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα αλλά ο κόσμος και η σκληρή δουλειά θα με βοηθήσουν να βρω τον καλό μου εαυτό. Η ομάδα μας μπορεί να καταφέρει πολλά και να κερδίσει το κύπελλο Ελλάδας».

Για την δυνατότητα του Αρη να πετύχει την έξοδο του στο Champions League υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι αυτός. Είναι και η απαίτηση του προπονητή μας. Ο κ. Κούπερ έχει υψηλές απαιτήσεις από εμάς. Μπορούμε να κερδίσουμε βαθμούς από τα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε υψηλό κίνητρο να βγούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα playoffs» είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι η έλευση του νέου μας προπονητή βοήθησε την ομάδα μας. Όλοι πια έχουμε υψηλή απαίτηση στις προπονήσεις. Έχουμε πια αγωνιστική ταυτότητα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νιώθουμε σημαντικοί. Θεωρώ ότι όλη η εικόνα που φαίνεται αυτή τη στιγμή από την ομάδα έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο και όσα μας έμαθε ο προπονητής».

Για την αξία που έχει το Κυπέλλο για τον Αρη: «Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Αυτό έχει σημασία. Κι εμείς αυτό που κοιτάμε πρωτίστως είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να πάρουμε στο Κύπελλο. Γνωρίζω πολύ καλά πως σκέφτεται ο κόσμος. Ο Αρης είναι στάση ζωής για τους οπαδούς. Τώρα είναι η ευκαιρία να κτίσουμε τον θρίαμβο μαζί με τους οπαδούς μας. Να μην έχουν λοιπόν την παραμικρή αμφιβολία ότι θα παλέψουμε για τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα για να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της ιστορίας του Αρη» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την υποδοχή που μας έκανε ο κόσμος μετά την πρόκριση στον τελικό. Νιώθουμε όπως νιώθετε για το κύπελλο και δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είναι κατακίτρινο το ΟΑΚΑ».

Για το πώς πέρασε τις άγιες ημέρες του Πάσχα: «Έμεινα στην Ελλάδα και γνώρισα τα Μετέωρα. Είναι πραγματικά μαγευτική τοποθεσία. Είχα όμως και την ευκαιρία να κάνω ατομικές προπονήσεις ώστε να έχω τον καλύτερο δυνατό ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: