Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Δ.Σ. για το μέλλον του ΠΑΟΚ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c13587b54e577577c42a902be008989b_L.jpg?1270612012?1270612012?1270612012Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκάλεσε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» Θοδωρής Ζαγοράκης, όπου οι διοικούντες των «ασπρόμαυρων» θα συζητήσουν για θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως, ενώ θα τεθούν επί τάπητος και τα μεταγραφικά. Πολύ σημαντική είναι η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, αφού εκεί ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» Θοδωρής Ζαγοράκης θα συζητήσει με τους υπόλοιπους μετόχους και χρηματοδότες του «Δικεφάλου» του Βορρά οικονομικά κυρίως θέματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει λόγος για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου όπως και για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε αρκετές επαφές με αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στην υπόθεση των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Ο νεαρός πρόεδρος του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι κοντά στην ομάδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την Τρίτη του Πάσχα βρέθηκε στην προπόνηση, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες και να τους ευχηθεί για τις γιορτινές μέρες.

«Πρόβα» ενδεκάδας

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.
Στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν φάνηκε ποιους από τους παίκτες σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο ματς με την Καβάλα στην Τούμπα.

Προβάδισμα έχουν οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Αραμπατζής, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς και απομένουν τρεις θέσεις για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα.
Να σημειωθεί ότι χθες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: