Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Φορλάν: «Προτιμώ τον Αγουέρο απ' τον Μέσι»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό, ο ποδοσφαιρικό πλανήτης να υποκλίνεται στο μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο υπάρχει κάποιος που τοποθετεί τον σταρ της Μπαρτσελόνα σε δεύτερο επίπεδο.

Ο λόγος για τον, Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος με σημερινές (7/4) του δηλώσεις τόνισε ξεκάθαρα την προτίμησή του προς τον συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Αγουέρο.

«Μέσι και Αγούερο; Προτιμώ τον Αγκουέρο για συμπαίκτη μου, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και οι δύο παίκτες είναι εξαιρετικοί, ταλαντούχοι και έχουν σπουδαίο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός των «ροχιμπλάνκος»ενόψει του αυριανού (8/4) επαναληπτικού (σ.σ. 2-2 το πρώτο ματς) στη Μαδρίτη με τη Βαλένθια για το Europa League.

Εξάλλου, όσον αφορά το ματς με τις «νυχτερίδες», σχολίασε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, έχουμε το όνειρο να παίξουμε στην επόμενη φάση και οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμές οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού πετύχαμε δύο γκολ στον πρώτο αγώνα. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: