Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Το βήμα για τον τελικό!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8add387cd87f747c9a7f8b13a4d21d83_L.jpg?1270607709?1270607709?1270607709Ένα μόλις βήμα έμεινε στον Παναθηναϊκό για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas online. Οι πράσινοι φιλοξενούνται στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ (17:00, Αlpha) και καλούνται να υπερασπιστούν το 3-1 του ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θέλει οι παίκτες του να δουν ως... αγγαρεία τη ρεβάνς και επιθυμεί να μπουν δυνατά και να ανοίξουν το σκορ τελειώνοντας την πρόκριση: «Να μπούμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, να δούμε σοβαρά το ματς, να πετύχουμε πρώτοι γκολ και να τελειώσουμε την πρόκριση. Μη σας ξεγελάει το σκορ του πρώτου αγώνα, το Κύπελλο κρύβει παγίδες και ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θυμάστε τι έκανε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Να είμαστε σοβαροί για να τελειώσουμε την πρόκριση», όπως τους τόνισε χαρακτηριστικά.

Δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους πράσινους με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που ήταν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Σαριέγκι με τον Κατσουράνη. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα παίρνοντας τη θέση του Γιούρκα ενώ αριστερό ο Καντέ. Στη μεσαία γραμμή ο Καραγκούνης θα είναι ο... αντικαταστάτης του Κατσουράνη. Ο Σιμάο θα πάρει τη θέση του Νίνη ενώ δεν χάνει την... φανέλα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Λέτο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: