Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Και ξαφνικά εξάδα


Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με τη φόρμα του Ηρακλή Με στόχο την εξάδα μπαίνει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος ο Ηρακλής. Βαθμούς για να πιάσει την έκτη θέση και να εξασφαλίσει μεγαλύτερα έσοδα για την επόμενη σεζόν, πέρα από το γόητρο που τελευταία ενέκυψε για τους ταλαιπωρημένους "κυανόλευκους".

Από την περιπέτεια της παραμονής που δεν ήταν δα και. τόσο περιπέτεια όπως τις προηγούμενες περιόδους, βρίσκεται πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις.

Ο Μπουμπένκο θα στερηθεί τους τιμωρημένος Βικτοράς Γιάκομπ, Μάουρο Μιλάνο και Κώστα Γιαννούλη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ. Και βέβαια, δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι οι Αντρέ Μαρκές και Παπαστεριανός. Οι δυο τους προπονήθηκαν με ατομικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο Χάβι Μάρτος δείχνει να ξεπερνά το πρόσφατο τραυματισμό του και να είναι απόλυτα έτοιμος για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός μετά τον τραυματισμό του στο Περιστέρι και τον αγώνα με τον Ατρόμητο, προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του από χθες και «λύνει τα χέρια» του Μπουμπένκο στο πρόβλημα που εμφανίζεται στα άκρα από τη δεδομένη απουσία του Γιαννούλη.

Σε πλήρεις ρυθμούς, με μία δυνατή προπόνηση, προσαρμοσμένη στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της Καλογρέζας, σήμερα το πρωί, στην Μίκρα.

Οι Λέκι, Mάρκες και Παπαστεριανός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής. Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Πιλότο (είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στην Πορτογαλία) ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και φυσιοθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: