Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Θετικός ο Γέστε, προτάθηκε ο Βαλδίβια


Ο Βαλδίβια προκαλεί τον Ρομπίνιο Το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος του και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να εντοπίσουν τους μεταγραφικούς στόχους, καθώς φέτος δεν θα έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να είναι έτοιμοι το γρηγορότερο, καθώς το καλοκαίρι θα μπουν στη μάχη των προκριματικών από νωρίς.

Ο Φαντσίσκο Γέστε είναι ένας παίκτης που ίσως θα απασχολήσει την ομάδα του Πειραιά με τον αρχηγό της Μπιλμπάο να δείχνει θετικός να έρθει στη χώρα μας, εφόσον αναλάβει και πάλι ο Βαλβέρδε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

"Δεν γνωρίζω τίποτα. Ακούω διάφορα και εγώ, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας, ούτε εμένα προσωπικά ούτε τον μάνατζέρ μου. Δεν ξέρω κάτι για τον Βαλβέρδε και τον Ολυμπιακό. Επειδή έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι αν πάει ο Βαλβέρδε στην Ελλάδα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αυτή την προοπτική. Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή να συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Είχα μια άψογη συνεργασία μαζί του όταν με προπονούσε στην Αθλέτικ και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας", τόνισε ο Γέστε στην εφημερίδα "ΦΩΣ".

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Χόρχε Βαλδίβια. Πρόκειται για τον 26χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στα Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Αίν, η οποία πριν από δύο χρόνια έβγαλε από τα ταμεία της 15 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Χιλιανό από την Παλμέιρας. Η ομάδα του τον κοστολογεί με 7 εκ. ευρώ, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" αν θελήσουν μπορούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας το δικαίωμα να αγοράσουν τα δικαίωμα του με ένα ποσό που θα συμφωνηθεί από τους δύο συλλόγους.

Ο Βαλδίβια που έχει φορέσει 34 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρα του, έχοντας βρει δίχτυα τρεις φορές, δεν φημίζεται για τον καλό και εύκολο χαρακτήρα του, ενώ αρκετές φορές τον έχει "συλλάβει" ο φακός να κάνει άσεμνες χειρονομίες ή να προκαλεί αντιπάλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: