Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

«Αρέσει ο Κρόλντρουπ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b4272c9c934f6940ce270a3f17e7ddd8_L.jpg?1270609449?1270609449?1270609449Ο Ρενέ Χένρικσεν είναι ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού στην Βόρεια Ευρώπη και δήλωσε πως ο Περ Κρόλντρουπ είναι ένας παίκτης που αρέσει στο τριφύλλι ενώ άγνοια έχει για τον Μπρέντε Χάνγκελαντ της Φούλαμ.

Ο Δανός πρώην άσος του τριφυλλιού φιλοξενήθηκε στη «SportDay» και είπε τα απολύτως απαραίτητα για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα: «Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, γνωρίζω ότι αρέσει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο». Όσον αφορά τις φήμες για τον Μπρέντε Χάνγκελαντ της Φούλαμ, δήλωσε άγνοια.

«Ο Καραγκούνης αξίζει ένα πρωτάθλημα»

Ο Χένρικσεν αναφέρθηκε και στον φετινό Παναθηναϊκό τονίζοντας πως ο φίλος του Καραγκούνης άξιζε ένα πρωτάθλημα: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχω παρακολουθήσει από δορυφόρο κυρίως αγώνες της Ευρώπης και ενημερώνομαι μέσω του ίντερνετ. Δεν μπορώ λοιπόν να ξέρω τι είναι αυτό που έκανε τη διαφορά. Σίγουρα η ομάδα, πάντως έχει αξιόλογο ρόστερ και πήρε γνωστούς και ικανούς παίκτες, όπως οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σισέ. Χαίρομαι που επιστρέφει στην κορυφή. Ο κόσμος θέλει τίτλους και χαίρομαι που τον ικανοποιεί η ομάδα φέτος. Είμαι χαρούμενος για τον φίλο μου τον Καραγκούνη, το αξίζει να πάρει ένα πρωτάθλημα».

Ο Σκανδιναβός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να βρεθεί στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου και τον τελικό του Κυπέλλου Hellas online: «Είναι δύσκολο να είμαι το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να δω το ματς – γιορτή με τον Ηρακλή. Μπορεί να κάνω μια προσπάθεια και να έρθω στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν είναι σίγουρο. Μακάρι», ενώ για τον 19χρονο επιθετικό Κιμ Ελγκααρντ τόνισε: Είναι ταλαντούχος παίκτης. Ξέρω ότι μίλησαν οι δύο ομάδες, όμως δεν βρέθηκε λύση. Θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε και όλα είναι πιθανά για το καλοκαίρι. Δεν αποκλείω τίποτα. Είναι εξελίξιμος παίκτης και τον κοιτούν αρκετοί σύλλογοι της Δανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: