Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

"Χαμόγελα" για Καρέρα στην Τρίπολη


Ο Καρέρα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης Ως ευχάριστη έκπληξη θεώρησε ο Βαγγέλης Βλάχος την συμμετοχή του Καρέρα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Αρχικά ο παίκτης λόγω του τραυματισμού του κινδύνευε να χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της περιόδου, όμως τελικά η θεραπεία του εξελίχθηκε πολύ καλά και πλέον είναι ετοιμοπόλεμος.

Παράλληλα και ο Μαρσελάο προπονήθηκε κανονικά και έχει θέσει και αυτός υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη στην Τρίπολη.

Η διοίκηση της ομάδας, προτίθεται και σε αυτό το ματς να ορίσει γενική είσοδο για τον κόσμο και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση: "Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για το παιχνίδι της 29ης Αγωνιστικής με τον Αρη την Κυριακή 11 Απριλίου 2010, ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η είσοδος για όλους τους νεαρούς φιλάθλους του Νομού Αρκαδίας έως 18ετών θα είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μπουτίκ του γηπέδου από την Τρίτη 6 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρες 10.00 π.μ. - 6.00 μ. μ.

Το Σάββατο 10 Απριλίου εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1, και ώρες 12.00 μ.μ - 6.00 μ. μ. Τέλος, την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα στις 7.00 μ.μ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: