Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Φιλομένο, επανήλθε δριμύτερος


Ο Φιλομένο με το κασκόλ του ΠΑΟΚ Υπό το βλέμμα του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο Φερνάντο Σάντος έκανε τις πρώτες του και ίσως σημαντικότερες δοκιμές εν όψει της επόμενης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ. Κόντρα στην Καβάλα, δεν θα παίξουν μερικοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές και ήδη προσπαθεί να καλύψει τα κενά.

Την Τετάρτη λοιπόν, σε ένα εσωτερικό διπλό της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα, προσπάθησε να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής.
Σε μια γωνιά των εγκαταστάσεων της Σουρωτής, ο πρόεδρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του, Βρύζας και Κονσεϊσάο, παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έληξε με άνετη επικράτηση της πρώτης ομάδας. Δεν ήταν η σημερινή η πρώτη του... συμμετοχή στην προετοιμασία. Εκεί ήταν και χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ που προσπαθεί, όπως φαίνεται, να αναστρέψει το κλίμα, μετά από τις τρεις ήττες του πρωταθλήματος, έχοντας ακόμη πιο ενεργή παρουσία.

Να σημειωθεί ότι ο Κουτσιανικούλης αποχώρησε τραυματίας, ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και θα επανέλθει από αύριο στο προπονητικό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τους Γκαρσία και Ίβιτς στον αγώνα με την Καβάλα και δεν θα αγωνιστεί ο Σνάουτσνερ που είναι τραυματίας. Κατά συνέπεια, σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν κενά και αυτές θα καλύψουν τα νέα πλάνα του Σάντος.

Τρία γκολ ο Λούσιο

Ότι καλύτερο προέκυψε από το φιλικό της Σουρωτής είναι ο Λούσιο Φιλομένο. Και αυτό όχι απλά γιατί επανήλθε σε ρυθμούς προπόνησης, αλλά, επειδή κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Το ελπιδοφόρο αυτό μήνυμα από τον Φιλομένο, τον καθιστά αυτόματα υποψήφιο για να αγωνιστεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο τραυματισμός του έχει ξεπεραστεί και είναι ολοκληρωτικά στη διάθεση του προπονητή.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 5-1 και πέρα από τον Φιλομένο, σκόραραν ο Παπάζογλου και ο Κουτσιανικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: