Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τα μισά ο "Τίγρης" τα υπόλοιπα οι μέτοχοι


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εξέδρα... Ανάσταση της ΑΕΚ ονειρεύεται ο κόσμος της και τα μηνύματα που παίρνει τις τελευταίες μέρες είναι θετικά και ενθαρρυντικά για το μέλλον της ομάδας. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πιάσει δουλειά, ενώ τα σενάρια για την επιστροφή Μελισσανίδη φουντώνουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "η ΩΡΑ των σπορ", ο "Τίγρης", για να έρθει ξανά στην "Ενωση" ,ζητάει να μπουν στα ταμεία 50 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα μισά θα τα βάλει ο ίδιος και η ομάδα του, ενώ τα υπόλοιπα οι νυν μέτοχοι.

Αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση, καθώς υπάρχουν άλλες δύο. Η ΑΕΚ να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και επίσης τα πρωτοκλασάτα ονόματα να παραμείνουν στην "Ενωση" και όχι να φύγουν, φωτογραφίζοντας έτσι τον Σκόκο, τον οποίο θέλουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Αυτοί είναι οι... όροι που έθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Πέτρο Παππά στη συνάντηση που είχαν πριν από περίπου ένα μήνα. Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν τελικά μπει ξανά στην ΠΑΕ ο "Τίγρης" με αυτούς του όρους, τότε η ΑΕΚ γίνεται πάλι ισχυρή σε όλους τους τομείς, αλλάζοντας κατά πολύ τα δρώμενα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Σε ότι αφορά τον πρόεδρο της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων των "μικρών", θέλοντας να "χτίσει" έναν ισχυρό κορμό για τα επόμενα χρόνια, ενώ συζητάει με ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Λυμπερόπουλος, έτσι ώστε να προστεθεί και η εμπειρία στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: