Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ανεβάζει στροφές ο Σπυρόπουλος


Ο Κουτσιανικούλης αντιμέτωπος με τον Σπυρόπουλο Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Παιανία. Εκεί ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση τον Νίκο Σπυρόπουλο να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Για την ακρίβεια δεν πήρε μέρος μόνο στο δίτερμα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Ηπειρώτης αριστερός μπακ, μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη στο ματς με τον Αστέρα. Πάντως, η λογική λέει ότι δεν θα τον "πιέσουν" στο "τριφύλλι". Με λίγα λόγια θέλουν να τον έχουν πανέτοιμο στις 24 του μήνα, όπου αν όλα πάνε καλά γιαυτούς στα Γιάννινα, θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του κυπέλλου τον Αρη.

Ο Σπυρόπουλος λοιπόν έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Δάρλας, Μαχλελής, Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης. Ο τελευταίος είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ανάσες μια και το πρόβλημα στον αχίλλειο συνεχίζει να του προκαλεί ενοχλήσεις και δεν θέλουν να τον επιβαρύνουν οι "πράσινοι". Πολύ απλά, ο Νιόπλιας τον θέλει για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Όσον αφορά τα της ενδεκάδας, το πιθανότερο σχήμα για τους "πράσινους" είναι Τζόρβας, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις τελευταίας στιγμής. Ξεκάθαρα πάντως, ο Νιόπλιας δεν θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: