Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η Βέρντερ Βρέμης απέκτησε τον Φέλιξ Κρος


Ο Φέλιξ Κρος Τον νεότερο αδελφό του μέσου της Λεβερκούζεν, Τόνι Κρος, Φέλιξ, απέκτησε η Βέρντερ Βρέμης. Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από τη Χάνσα Ρόστοκ μετά τον υποβιβασμό της στη Β' κατηγορία της Γερμανίας, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους".

"Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προσπαθήσω να μάθω κάποια πράγματα, που θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου" είπε ο Φέλιξ Κρος, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U19 της Γερμανίας.

"Ο Φέλιξ είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είμαι ικανοποιημένος για την απόκτησή του. Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εκείνον με τη Χάνσα Ροστόκ, είναι η κατάλληλη στιγμή για το συγκεκριμένο βήμα στην καριέρα του", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους ’λοφς, αναφερόμενος στον 19χρονο παίκτη.

Η Βέρντερ κατέκτησε την τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα την παρελθούσα σεζόν και εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: