Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Θέλει Ολυμπιακό ο Επστάιν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f65bc8c7ff7c10774621aeb30a091e40_L.jpg?1276577606?1276577606?1276577606Την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος χαρακτήρισε «ιδανική επιλογή» τους Πειραιώτες και «φούντωσε» τα σενάρια που τον θέλουν να είναι κοντά στη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Στο ραδιόφωνο του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» μίλησε ο Ντένις Επστάιν με αφορμή τη φημολογία που τον θέλει να βρίσκεται κοντά στην συνέχεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γερμανός άσος μίλησε για τον συμπατριώτη και τεχνικό των Πειραιωτών πλέον, Έβαλντ Λίνεν:

«Τον γνωρίζω, από την περίοδο που εγώ ήμουν στους νέους της Κολωνίας και εκείνος προπονητής στη μεγάλη ομάδα. Είναι εξαιρετικός προπονητής και ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Στον Πανιώνιο έκανε καλή δουλειά και φυσικά θα ήθελα να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του», είπε αναφερόμενος στον Λίνεν ο 24χρονος μέσος και συνέχισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό:

«Είμαι ακόμη παίκτης του Ηρακλή. Δεν ξέρω πού θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Τώρα δεν μπορώ και δεν θέλω να πω περισσότερο. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, γιατί ο κόσμος μού έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά. Δεν θέλω όμως να μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Ότι συμβεί θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες».

Ο Γερμανός άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική Γερμανίας που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ με πολύ καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη κόντρα στην Αυστραλία:

«Η Γερμανία είχε καλή απόδοση και έμεινα ικανοποιημένος. Φυσικά η Αυστραλία δεν είναι κορυφαία ομάδα, έμεινε και με δέκα παίκτες, αλλά είδαμε πως και η Ιταλία απέναντι στην Παραγουάη αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες», τόνισε ο Ντένις Επστάιν και πρόσθεσε: «Οι προσδοκίες μετά από τη νίκη αυτή με 4-0 έχουν γίνει μεγάλες. Πιστεύω πως η εθνική μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές ομάδες και στους επόμενους γύρους τα πράγματα θα είναι δύσκολα».

Τέλος, χαρακτήρισε αρνητική έκπληξη την εμφάνιση της Ελλάδας απέναντι στη Νότιο Κορέα:

«Είδα την Ελλάδα και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με σόκαρε. Η ελληνική ομάδα άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο μετά το 60’, αλλά ήταν αργά. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό με βάση την εικόνα του αγώνα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: