Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Άρης- Μία ανάσα από Μίτσελ Γκαρμπίνι Περέιρα

http://www.sport24.gr/ast/cov/mi/michel_2010_6_15_15_30_55_b.jpgΗ διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπως φάνηκε είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του Κάρλος Αράνο για το αριστερό άκρο της άμυνας με αυτόν να πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Mίτσελ Γκαρμπίνι Περέιρα που όπως όλα δείχνουν θα είναι πιθανότατα η επόμενη μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία της με τον διεθνή Βραζιλιάνο αριστερό μπακ με ιταλικό διαβατήριο, που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός και να μην καταλαμβάνει θέση ξένου.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και αναμένεται αύριο Τετάρτη (16/06) να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και πιθανότατα θα λάβει χώρα και η υπογραφή των συμβολαίων.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην Ατλέτικο Μινέιρο όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Το καλοκαίρι του 2004 πήρε μεταγραφή στην βελγική Σταντάρ Λιέγης όπου παρέμεινε μέχρι το 2006 όταν και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο Περέιρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας με την οποία συμμετείχε το 2003 στο διεθνές τουρνουά του Κατάρ έχοντας συνολικά 4 συμμετοχές.

Μάλιστα στην Ατλέτικο Μινέιρο στο ξεκίνημα της καριέρα του ήταν συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού και νυν αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας ενώ στην Σταντάρ Λιέγης ήταν συμπαίκτης με τους Αλέκο Κακλαμάνο που πλέον αγωνίζεται στην Ρόδο, Σέρχιο Κονσεϊσάο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και Σαμπεγκού Μπανγκουρά του Πανσερραϊκού.

Ο Περέιρα ωστόσο δεν αναμένεται να είναι το μόνο νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Άρη για την θέση του αριστερού μπακ αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο στόχαστρο βρίσκεται και Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που για την ΠΑΕ Άρης θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης των Κώστα Μενδρινού και Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Ισπανοί Τσάβι Φουέγκο και Αντόνιο Βάσκεθ της Ουέλβα με τον πρώτο να μην αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένουν και το ποια θα είναι η οριστική στάση της διοίκησης της Ρίβερ Πλέιτ για τον Κριστιάν Νασούτι φροντίζοντας πάντως να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: