Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Παράπονα Ντούνγκα για την κριτική


O τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα... Απάντηση στην κριτική που δέχεται, ότι η ομάδα παίζει αρκετά αμυντικά, έδωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βόρεια Κορέα ο Κάρλος Ντούνγκα. Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, παράλληλα, "κτύπησε καμπανάκι" για το παιχνίδι με τους Ασιάτες προειδοποιώντας ότι "...παίζουν πολύ γρήγορο και συγκροτημένο παιχνίδι".

Μιλώντας μετά την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του "Ελις Παρκ" ο 46χρονος προπονητής επισήμανε ότι ανέκαθεν η εθνική ομάδα της Βραζιλίας δέχεται την έντονη κριτική των μέσων ενημέρωσης της χώρας. "Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι εδώ η ομάδα έχει πετύχει 100 γκολ, οπότε θα πρέπει κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που λένε. Έχουμε δεχτεί μόλις 30 γκολ, οπότε υπάρχει ισορροπία στην ομάδα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντούνγκα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "Σελεσάο" υποστήριξε ακόμη: "Αυτό που με αφορά είναι η δουλειά μου. Πιστεύω στην ελευθερία της έκφρασης, ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια σεβασμού. Μου αρέσει να νικάω, πραγματικά μου αρέσει. Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος σε συμπαθεί ή όχι, αυτό που μετράει είναι αυτό που γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Ο Ντούνγκα υποστήριξε ακόμη ότι το ποδόσφαιρο που παίζεται μέχρι τώρα στο Μουντιάλ είναι πολύ καλό, τονίζοντας ότι έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την Ιαπωνία, ιδιαίτερα από την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα επί του Καμερούν (1-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: