Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Την παραμονή Λεβ θέλει ο Τσβάντσιγκερ


Ο Γιόακιμ Λεβ "Μέλι" στάζουν οι Γερμανοί για τον Γιοακίμ Λεβ, μια ημέρα μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας με 4-0, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ειδικά ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Τέο Τσβάντσιγκερ, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Λεβ για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης.

"Είμαστε στην αρχή του τουρνουά και όχι στο τέλος, όμως είμαι υποχρεωεμένος να τον ευχαριστήσω. Αυτή η ομάδα που παρουσίασε η Γερμανία έφερε το ποδόσφαιρο της χώρας πολύ μπροστά", είπε ο Τσβάντσιγκερ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είχε καταφέρει να συμφωνήσει με τον Λεβ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. "Τώρα, ελπίζω και εύχομαι ότι θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Θα κάνω τα πάντα, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί", συνέχισε ο Τσβάντσινγκερ.

Από την πλευρά του, ο Λεβ δεν έδειξε διατεθειμένος να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λέγοντας ότι «θα συζητήσουμε μετά το Μουντιάλ». Ο Λεβ στη θητεία του ως προπονητής της Γερμανίας (από το 2006) έχει 35 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μόλις επτά ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: