Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Θυσιάζεται ο Μουντάρι;

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7ef932f4b43d2a9834d55edef220a6b3_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τον Σούλεϊ Μουντάρι μέσα στα ανταλλάγματα. Ο νέος τεχνικός της Ίντερ έχει θέσει ως πρώτο στόχο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τα άκρα της άμυνας. Είναι επίσης γνωστό, ότι κατά πλειονότητα οι φετινές μεταγραφές της Ίντερ θα προέρχονται από την Αγγλία, καθώς εκεί εργάστηκε ο Ισπανός τεχνικός τα τελευταία έξι χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά την αγορά.

Και αν από τη μία πλευρά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς μόνο αν αποχωρήσει ο Μαϊκόν θα κινηθούν οι «Νερατζούρι» για τον αντικαταστάτη του, από την άλλη πλευρά υπάρχει ...κενό, που φέτος κάλυψε ο δεξιοπόδαρος Ζανέτι. Έτσι, ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ επιθυμεί την απόκτηση του 20χρονου Ουαλού μπακ-χαφ, Γκάρεθ Μπέιλ, από την Τότεναμ. Είναι δεδομένο εκ των προτέρων ότι πρόκειται για μία πολύ δαπανηρή μεταγραφή, ενώ και η πρόθεση της Τότεναμ εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ είναι να παραμείνει ο παίχτης στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Προκειμένου, λοιπόν, ο Χάρυ Ρέντναπ να δελεαστεί και να συμφωνήσει στην παραχώρηση του νεαρού άσου, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι διατεθειμένος να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εκτός από το κατάλληλο χρηματικό αντίτιμο και τον Σούλεϊ Μουντάρι ως έμψυχο αντάλλαγμα, ποντάροντας στην εξαιρετική άποψη που έχει ο Άγγλος τεχνικός για τον Γκανέζο μέσο. Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί στην Πόρτσμουθ με μεγάλη επιτυχία και μάλιστα από εκεί τον αγόρασε η Ίντερ το 2008. Μένει να δούμε αν το «δόλωμα» θα πιάσει τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: