Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σκληρή επίθεση Κασάνο κατά Λίπι!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ca/cassano_2010_6_15_14_47_58_b.jpgH κόντρα του Αντόνιο Κασάνο με τον Μαρτσέλο Λίπι καλά κρατεί. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια, ο οποίος παρακολουθεί το φετινό Μουντιάλ από την... τηλεόραση καθώς δεν ήταν μέσα στους 23 "εκλεκτούς" του ομοσπονδιακού τεχνικού των "ατζούρι", υποστήριξε σε συνέντευξή του στο "Sky Sport 24" ότι θα χαίρεται αν πετύχει η εθνική ομάδα, όχι όμως και για τον Λίπι."Θα είμαι χαρούμενος αν η Ιταλία κερδίζει, όχι όμως για αυτόν. Οι πόρτες της εθνικής ομάδας είναι ανοιχτές για όλους αλλά όχι για μένα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ο Λίπι δεν αντέχει την προσωπικότητά μου.

Ελπίζω ότι με τον Πραντέλι (συμφώνησε για τέσσερα χρόνια με την ομοσπονδία και ξεκινάει στον πάγκο μετά το τέλος του Μουντιάλ) θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Το ματς της Ιταλίας με την Παραγουάη δεν το είδα, όταν όμως μου λένε πως η Ιταλία στερείται ποιότητας πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι εκεί οι Τότι, Ντελ Πιέρο, αν και όλοι εδώ και δύο χρόνια πιστεύουν ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ".

Αυτά δεν ήταν όμως τα μοναδικά παράπονα που διατύπωσε δημόσια ο "Φανταντόνιο", ο οποίος είχε και άλλα "βέλη" για τον Λίπι, την ώρα που έδωσε "ψήφο εμπιστοσύνης" στον διάδοχό του.

"Ο Πραντέλι είναι ένα σπουδαίο άτομο, με εκείνον είχα μερικα προβλήματα που έφταιγα εγώ. Τα πήγε περίφημα στη Φλωρεντία, μπορεί να τα πάει εξίσου καλά στην εθνική ομάδα.

Και μακάρι να μπορέσει να έρθει στη Γένοβα να με παρακολουθήσει, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ήρθε. Και όμως έχει παίξει στη Σαμπντόρια...

Εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του, μιλήσαμε μόνο όταν ανέλαβε και μου είχε πει ότι θα κουραζόμουν να πηγαίνω στην Εθνική Ιταλίας. Τελικά κουράστηκα να μην πηγαίνω",
κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: