Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Παράσχος: "Γιατί να μην μείνω στον ΟΦΗ;"

http://www.sport24.gr/ast/cov/68/684089_2008_4_19_19_28_12_b.jpgΣυνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην "Αthletic Press", ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε τόσο για τους αγώνες μπαράζ που έδωσε η ομάδα του, όσο και για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Κρητικού συλλόγου.Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε στην "Athletic Press":

Κύριε Παράσχο μετανιώσατε που αναλάβετε τις τύχες του ΟΦΗ σε μια δύσκολη περίοδο;

"Δεν σας κρύβω ότι δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία αν γνώριζα ότι θα αντιμετωπίζαμε στα πλέι οφ αυτά τα προβλήματα που είδατε όλοι. Αυτά δεν γίνονταν ούτε στην εποχή της «παράγκας» και ειδικά τόσο οφθαλμοφανώς.

Είναι απίστευτα αυτά που τραβήξαμε με τον Δαλούκα και τον Καλόπουλο, μέχρι και ότι έγινε στις Σέρρες. Αυτή η ομάδα δικαιούνταν να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ, όμως δυστυχώς αυτοί οι αστάθμητοι παράγοντες την έφεραν σε αυτό το σημείο. Το χειρότερο είναι ότι η επόμενη μέρα φαντάζει πολύ δύσκολη".

Μήπως όμως και οι παράγοντες του ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την ομάδα από το παρασκήνιο;

"Κοιτάξτε να δείτε, εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Δεν μπορούν να αλλάξουν οι παράγοντες που εγώ γνώρισα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, δεν μπορούν να γίνουν «Μπέηδες», «Ψωμιάδηδες» και να γίνουν τυχοδιώκτες.

Να κυνηγούν τους ανθρώπους με τα πιστόλια και να είναι τέτοιοι τυχοδιώκτες. Το λέω αυτό γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στο ποδόσφαιρο και να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν πέρυσι. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να γίνουμε όλοι τυχοδιώκτες και να γυρίζουμε με τα πιστόλια; Θα πρέπει να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν αν και τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετά δύσκολα".

Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να βρίσκεστε με τον ΟΦΗ στην Β' Εθνική;

"Το έχω πει αρκετές φορές ότι αν δούλευα σε κάποια ομάδα Β' Εθνικής αυτή θα ήταν ο ΟΦΗ. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αν μπορέσει να προφυλαχθεί τότε γιατί να μην μείνω στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: