Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τέβες: "Η Αργεντινή, πρέπει να γίνει πρωταθλήτρια"


Ο Κάρλος Τέβες στη Σίτι Ο Κάρλος Τέβες δήλωσε ότι μόνο η κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι αρκετή για την εθνική Αργεντινής. Ο διεθνής στράικερ τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα έδινε όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει, με αντάλλαγμα την «πρωτιά» με το συγκρότημα του Ντιέγκο Μαραντόνα, το οποίο μετέχει στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ, όπως και η Ελλάδα.

"Ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αργεντινή είναι να στεφθεί πρωταθλήτρια, δεν υπάρχει κάτι άλλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της αναμέτρησης με τη Νότια Κορέα, και συμπλήρωσε: "Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, στους προημιτελικούς, στους ημιτελικούς. Η Αργεντινή θα δεχθεί κριτική σε κάποιο σημείο, εάν δεν κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτή η ομάδα, προκειμένου να μη δεχθεί κριτική, πρέπει να γίνει πρωταθλήτρια.

Θα χάριζα όλα τα πρωταθλήματα που έχω, προκειμένου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτή την αίσθηση (σ.σ. του να αγωνίζεται με την εθνική Αργεντινής) δεν την έχω νιώσει στο παρελθόν, είναι μια απίστευτη αίσθηση. Αυτή είναι μια ομάδα, η οποία βγαίνει μπροστά, διαθέτουμε πολύ καλούς επιθετικούς. Δεν καθόμαστε πίσω να περιμένουμε κάποια ομάδα ... Αυτό φαίνεται από το είδος των παικτών που επιλέγει ο Μαραντόνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: