Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Άρης: Παρελθόν ο Αράνο. Κλείνει Βραζιλιάνο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μία εβδομάδα πριν από τη έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο και η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Αράνο μετά από έναν χρόνο παρουσίας του κι ενώ το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε σχετικά: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Αντρές Αράνο. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αριστερός μπακ που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αράνο θα είναι από την Βραζιλία με την συμφωνία μαζί του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να μην αργήσει να ανακοινωθεί ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που για την ΠΑΕ Άρης θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης των Κώστα Μενδρινού και Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Ισπανοί Τσάβι Φουέγκο και Αντόνιο Βάσκεθ της Ουέλβα με τον πρώτο να μην αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένουν και το ποια θα είναι η οριστική στάση της διοίκησης της Ρίβερ Πλέιτ για τον Κριστιάν Νασούτι φροντίζοντας πάντως να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: