Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Skoda Ξάνθη : Τίτλοι τέλους για Λουτσιάνο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παρελθόν αποτελεί από την Τρίτη για την Ξάνθη, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ μετά από συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή LUCIANO, αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο LUCIANO καλή συνέχεια στην καριέρα του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Βραζιλιάνο που το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει στους ακρίτες όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

O Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης την περίοδο 1995-1996. Για ένα μικρό διάστημα την επόμενη σεζόν, παραχωρήθηκε δανεικός στην Καστοριά για να επιστρέψει ξανά στην Ξάνθη στην συνέχεια όπου έμεινε έως το 1998 όταν και πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Τον Δεκέμβριο του 2004 και αφού μετά τους "ερυθρόλευκους" και τον ΠΑΟΚ, είχε αγωνιστεί και στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού, επέστρεψε ξανά στην Ξάνθη όπου έμεινε έως τον Δεκέμβριο του 2006.

Το περασμένο καλοκαίρι και αφού φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου(σ.σ ως δανεικός από την Ξάνθη), του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα, γύρισε ξανά στην Ξάνθη απ΄όπου πλέον αποχωρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: