Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ηρακλής- Η επιβεβαίωση του Ντάλα Μπόνα

http://www.sport24.gr/ast/cov/bo/bona_2009_11_9_17_39_4_b.jpgΚι ενώ την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ όσον αφορά το θέμα της εξασφάλισης πιστοποιητικού στο νέο πρωτάθλημα της Super League για την ΠΑΕ Ηρακλής, το σημερινό έγγραφο του Ιταλού Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα ήρθε να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την θέση της αλλά και την αισιοδοξία. "Ο Samuele Dalla Bona, για μία ακόμη φορά, επιβεβαίωσε εγγράφως το γεγονός ότι δεν έχει καμία οικονομική διαφορά με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία ικανοποίησε τις απαιτήσεις του στο πλαίσιο της μεταξύ των δύο πλευρών ρύθμισης. Για αυτό το σκοπό απέστειλε σήμερα Δευτέρα 21/06, σχετική βεβαίωση, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Ακολουθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που εμπλέκονται στους... 'αδιάσειστους... ενδοιασμούς' της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης'..."
, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής που έγινε γνωστή πριν από λίγο.

"ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ"

Η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής στην διάρκεια της σημερινής ημέρας προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση κάλεσμα προς τους φιλάθλους της, και μάλιστα όλη με κεφαλαία γράμματα, για το ταξίδι που είναι να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για τα γραφεία της ΕΠΟ. Εκεί όπου μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανακοινωθεί η απόφαση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

"Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23/06 ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 24/06, ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΩΝ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ…

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ…"
, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ανάρτησαν σημαίες σε Νομαρχία-Δημαρχία

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής του Σαββάτου πήραν θέση στο σκάνδαλο που επιχειρείται εις βάρος του Ηρακλή. Κάτι μάλιστα το οποίο εκφράστηκε εμπράκτως και όχι απλώς μέσα από κάποια δήλωση με αυτή να είχε να κάνει με την ανάρτηση μαύρων σημαιών στα δύο κτίρια.

Από την πλευρά του ωστόσο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την ακόλουθη δήλωση: "Θεωρώ ως απαράδεκτη και προκλητική την παρέμβαση στα αρμόδια αθλητικά όργανα που εκδικάζουν την υπόθεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την επιστολή και την επερώτηση που απηύθυναν οι βουλευτές Ηρακλείου προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ.Π. Γερουλάνο. Πρέπει ο ίδιος ο Υπουργός να στηλιτεύσει την ενέργεια αυτή των βουλευτών του Ηρακλείου και να δώσει εντολή στο αρμόδιο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ να κρίνει με απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης την υπόθεση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν είναι δυνατόν με εξωαγωνιστικά κριτήρια και με πολιτικές πιέσεις να πέσει στη δεύτερη Εθνική ένα Σωματείο με την τεράστια προσφορά του ΗΡΑΚΛΗ"
.

Εξώδικα και ραντεβού

Στην διάρκεια του σημερινού πρωινού (21/06) η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δια της νομικής της υπηρεσίας απέστειλε τελικά τα δύο με προορισμό τους την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Με το ένα ζητείται η παράδοση των πρακτικών της συνεδρίασης μέσω των οποίων μπορεί να αποδειχθεί ότι τα τρία μέλη της δευτεροβάθμιας δεν ζήτησαν κανένα νέο στοιχείο και ότι δεν αμφισβήτησαν κανένα από τα έγγραφα τα οποία προσκόμισε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Κι όσο με το δεύτερο θα ζητηθεί ενημέρωση σχετικά με τα επιπλέον έγγραφα που ζητά η επιτροπή ώστε να τα προσκομίσουν στη συνεδρίαση της ΕΠΟ. Για το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο νέο ραντεβού των φιλάθλων του Ηρακλή στο Ιβανώφειο από όπου το πιθανότερο είναι να υπάρξει νέα πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: