Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ε.ΟΛΙΣΕ: «Σύντομα στον Εργοτέλη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Νιγηριανός άσος του Πανθρακικού, Εγκούτου Ολίσε, μιλώντας στην τοπική αθλητική εφημερίδα, Athletic Press, αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του στον Εργοτέλη.

Εγκούτου, καλησπέρα από το Ηράκλειο. Τελείωσε η μεταγραφή σου στον Εργοτέλη;
«Περιμένω να με ειδοποιήσουν για να πάω στο Ηράκλειο. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την μεταγραφή μου στον Εργοτέλη. Ο Πανθρακικός θα με παραχωρήσει ως δανεικό για έναν χρόνο. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν και σύντομα θα έρθω στην Κρήτη».

Eσύ για ποιους λόγους επέλεξες τον Εργοτέλη;
«Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες τέσσερις ομάδες, όμως διάλεξα τον Εργοτέλη γιατί μου έδειξε ότι με θέλει πιο πολύ. Όμως όποιον και αν ρώτησα για την ομάδα μου είπε τα καλύτερα λόγια. Ότι ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα-οικογένεια, που έχει εξαιρετικό κλίμα. Πρέπει να πω ότι οι λόγοι που διάλεξα τον Εργοτέλη είναι ότι μου έδειξε ότι με θέλει πολύ και δεν στέκεται μόνο στην αξία μου σαν ποδοσφαιριστής. Με τους ανθρώπους της ομάδας που μίλησα, μου έδειξαν ότι με σέβονται και με θέλουν για τον χαρακτήρα μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Εργοτέλη;
«Πρώτα από όλα, θέλουμε να πάμε καλύτερα από το πρωτάθλημα που τελείωσε και να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση από πέρυσι. Σημασία έχει να μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε όσο πιο πολλούς αγώνες μπορούμε».

Τι γνωρίζεις για τον Εργοτέλη;
«Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες τέσσερις ομάδες, όμως με όποιον μίλησα για τον Εργοτέλη μου είπε τα καλύτερα λόγια. Όλοι μου είπαν ότι είναι μια ομάδα-οικογένεια και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Γνωρίζω ότι πέρυσι δεν είχε καλή χρονιά, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: