Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αισιοδοξία για Ηρακλή

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/eba5b8e649f4725496b2889b95368ade_L.jpg?1277091947?1277091947?1277091947Σίγουρος για θετική εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή εμφανίστηκε ο δικηγόρος του «Γηραιού», Χάρης Γρηγορίου σε δηλώσεις που έκανε, ενώ τόνισε ότι η «κυανόλευκη» διοίκηση μπορεί να προσκομίσει συμπληρωματικά έγγραφα που ζητά η Επιτροπή Εφέσεων. Την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος στην έκβαση σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης του Ηρακλή για το νέο πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Sportday» ο δικηγόρος του μακεδονικού συλλόγου, Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε ότι τα συμπληρωματικά έγγραφα που ζητά η Επιτροπή Εφέσεων μπορούν να τα προσκομιστούν.

«Αυτά που μας ζητήθηκαν να προσκομίσουμε δεν είναι ανέφικτα και θα τα προσκομίσουμε. Είναι μεν απαράδεκτο που δεν ζητήθηκαν διευκρινίσεις την ώρα που συζητούνταν η υπόθεση, παρά τη δική μας επιμονή, και έγινε αργότερα, ωστόσο εμείς θα τους πάμε ό,τι μας ζήτησαν και την Πέμπτη θα πάρουμε την άδεια», είπε αρχικά ο Γρηγορίου και στην συνέχεια τόνισε ότι ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν «καθαρός»:

«Όχι επειδή ο Ηρακλής έχει 102 χρόνια ιστορίας, αλλά γιατί τη δικαιούται βάσει των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων που κατέθεσε και θα καταθέσει.
Το ότι η Επιτροπή μας ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν το είχε κάνει και η πρωτοβάθμια Επιτροπή που απέρριψε τον φάκελο, δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ», ενώ κλείνοντας μίλησε για διαφορετική μεταχείριση του Ηρακλή από τις άλλες ομάδες:

«Στο άρθρο 8 του κανονισμού αδειοδότησης αναφέρεται ότι δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να καλούνται για διευκρινίσεις, κάτι που δεν συνέβη με τον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: