Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αθανασιάδης: Επιστρέφω για να μείνω.


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

«Επιστρέφω στην Τούμπα για να μείνω. Θέλω να αποδείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα και ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Αθανασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Σπορ του Βορρά», που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό.

«Ο Πανσερραϊκός είχε μια επιτυχημένη σεζόν, αφού κατάφερε να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Προσωπικά, προσπάθησα να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Αλλά και εγώ αισθάνομαι ότι έχω περισσότερα εφόδια. Βοήθησα την ομάδα, αλλά και αυτή βοήθησε εμένα, αφού αποκόμισα πολλές εμπειρίες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο μπορούσε στο πρωτάθλημα. Διεκδίκησε με αξιώσεις την πρώτη θέση και στα πλέι οφ κατάφερε να υποσκελίσει τους αντιπάλους του, αποκτώντας το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιστρέφω στην Τούμπα για να μείνω. Θέλω να αποδείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα και ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ. Είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο δυνατό. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κρίνει τους παίκτες και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας και να φανούμε χρήσιμοι για την ομάδα. Προσωπικά, έχω τεράστια θέληση να σταδιοδρομήσω στον ΠΑΟΚ. Ήδη ανυπομονώ για την πρώτη συγκέντρωση».

Ο Αθανασιάδης αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είναι βέβαιο ότι ο Δημήτρης θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Όπως όλοι ξέρουν, πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή και για ένα άριστο χαρακτήρα. Δουλεύοντας δίπλα σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή προσβλέπω μόνο σε κέρδη και σε περαιτέρω ατομική μου βελτίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: