Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Θέση για το επόμενο... Greek idol κλείνει ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος, που έκλεισε την περιγραφή του ματς Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού, τραγουδώντας με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο το... "σήκωσέ το το τιμημένο"!
  • Στο κλαμπ των παντρεμένων και με θρησκευτικό γάμο, γιατί ήταν με πολιτικό μέχρι τώρα, μπήκε ο 21χρονος μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Μπρούνο Ουριμπάρι, ο οποίος την Κυριακή (20/6) πέρασε την πύλη Καθεδρικού Ναού με την σύζυγό του, Ναταλία Γκόμεζ, με την οποία έχουν και μια κόρη, την Χουανίτα.
  • Την Τρίτη (22/6) από τις 20:00GR θα βρίσκεται στο ARIS SPORTS CAFÉ, ο Σταύρος Λαμπριάκος που θα μοιράσει αυτόγραφα και πολλά δώρα στους φίλους του Αρη, με τους οποίους στην συνέχεια θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Αργεντινή.
  • "Ο Ολυμπιακός με πούλησε 2,5 εκατ. ευρώ, πιστεύω ότι θα μπορούσε να με πουλήσει για πολύ περισσότερα. Αν σκεφτούμε ότι για έναν παίκτη που δεν έπαιζε, τότε μπορούμε να φανταστούμε πόσα θα έδιναν αν έπαιζα", δήλωσε στην "Real News" ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Σαν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του δεν έχει ο πιτσιρικάς; Προσγειώσου μικρέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: