Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Στον αέρα ο Λίνεν!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_x3gwQ47Qmv.jpgΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΡΑΜΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ. «ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ», ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.-Στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Έβαλντ Λίνεν στον Ολυμπιακό! Μπορεί το πρωί ο Σωκράτης Κόκκαλης να τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές και να έκανε τη πρώτη προπόνηση, όμως, μετά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΠΑΕ, ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει το μέλλον του!

Ο Γερμανός πήγε στην πλατεία Αλεξάνδρας γύρω στις 16:30 και για μια περίπου ώρα τα είπε με τους Μαρινάκη, Κόκκαλη και Λούβαρη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τη πλευρά του Ολυμπιακού ζητήθηκε να αντικατασταθεί ο βοηθός και γαμπρός του, Αμπντέλ Ραμντάν με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Λίνεν αντέδρασε επισημαίνοντας πως υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία και κάπου εκεί άρχισε το μπέρδεμα. Μαρινάκης και Κόκκαλης αποχώρησαν από την ΠΑΕ και ο προπονητής έμεινε για να συζητήσει με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Ενώ η απογευματινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00, ο Λίνεν βγήκε από τα γραφεία στις 18:50 και δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει. Εγώ είμαι εδώ και δουλεύω, είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Θα μιλήσουμε και πάλι με τον κ. Μαρινάκη και θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί».

Ο Γερμανός αναχώρησε καθυστερημένος για του Ρέντη, προκειμένου να κάνει την προπόνηση και λίγα λεπτά μετά η ΠΑΕ γνωστοποίησε ο Μπάντοβιτς θα είναι βοηθός του Λίνεν!

Φαίνεται πως το μέλλον του Γερμανού κρέμεται σε μια κλωστή. Αν δεχθεί να φύγει ο Ραμντάν, λογικά μένει. Αν επιμείνει, πιθανότατα θα πάρει την αποζημίωση του και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Μόναχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: