Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Επίθεση του Χίτζφελντ στον διαιτητή

http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/mark_2010_6_21_20_41_55_b.jpgΟ τεχνικός της Ελβετίας, Ότμαρ Χίτζφελντ, είναι έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Χιλή.Ο Καλίλ Αλ-Γκαμντί από την Σαουδική Αραβία έδωσε κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στον Βαλόν Μπεχράμι για χτύπημα με το χέρι στον Αρτούρο Βιντάλ.

"Η κόκκινη κάρτα δεν ήταν ούτε καν κίτρινη κάρτα. Φυσικά και είμαι θυμωμένος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

"Νομίζω πως η ΦΙΦΑ θα έπρεπε πάντα να είναι σίγουρη πως οι καλύτεροι διαιτητές θα είναι στο Μουντιάλ".

"Το να παίρνεις μια κόκκινη κάρτα κάνει δύσκολο να μην δεχτείς γκολ για 60 λεπτά, κυρίως κόντρα σε μία ομάδα όπως η Χιλή".

"Είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά ακόμη μπορούμε να φτάσουμε στους έξι βαθμούς. Εξαρτάται από εμάς και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Ονδούρα".

"Ήταν ένα πολύ έντονο ματς και είχαμε πολύ πίεση. Ξέραμε ότι οι Χιλιανοί είναι γρήγοροι, δυνατοί και επιθετικοί και θα έπρεπε να έχουμε πολύ ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε".

"Η ομάδα μου πάλεψε σκληρά, κάθε παίκτης βγήκε στο γήπεδο για να παλέψει. Είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία για γκολ στο 90' και θα μπορούσαμε να είχαμε το 1-1".

Από την άλλη, ο Αργεντινός προπονητής της Χιλής, Μαρσέλο Μπιέλσα, ουσιαστικά δεν θέλησε να πάρει θέση για την φάση της αποβολής.

"Δεν είδα τι έγινε από εκεί που στεκόμουν. Δεν το είδα ούτε στις οθόνες εν συνεχεία, έτσι δεν μπορώ να πάρω θέση".

"Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη, έχουμε την Ισπανία την Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ταλέντο μας και σε αυτό ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: