Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Απο νωρίς στα "βάσανα" οι παίκτες του Ολυμπιακού. Γνωριμία με Λίνεν

http://www.contra.gr/images/m/proet_olympiakos001_m.jpgΝωρίς νωρίς αρχίζει η σεζόν για τον Ολυμπιακό με τους παίκτες και προπονητικό τιμ να συγκεντρώνονται το πρωί της Δευτέρας για πρώτη φορά φέτος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη. Πρώτος έφτασε στο προπονητικό κέντρο ο νέος τεχνικός της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους Νικλητσιώτη, Βαλεριάνο, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Σοϊλέδη και Σταμόγιαννο, να φτάνουν νωρίτερα από όλους.

Στις 08.30 έφτασε στο Ρέντη ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, στη συνέχεια ακολούθησε ο 16χρονος Βραζιλιάνος Βάντερσον, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Κριστιάν Λεντέσμα, με τον πρόεδρο, Σωκράτη Κόκκαλη, να ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα.

Στις 08:45, έφτασε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Γκαλίτσιος και ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Κέβιν Μιραλάς, αφίχθη πέντε λεπτά πιο μετά. Τελευταίοι έφτασαν οι Ραούλ Μπράβο και Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν θα δώσει το "παρών" στην πρώτη της ομάδας, καθώς ακόμη δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Απόντες θα είναι επίσης, τόσο ο Όλαφ Μέλμπεργκ που έχει πάρει ειδική άδεια, λόγω υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας για κάποια φιλικά παιχνίδια, όσο και οι Έλληνες διεθνείς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, που βρίσκονται στη Ν. Αφρική για το Μουντιάλ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, αφού παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, αποχώρησε, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα γραφεία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: