Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Κανένα θέμα με Οσόριο


Ο Ρικάρντο Οσόριο Η εβδομάδα που ξεκίνησε δεν είναι απόλυτο σίγουρο ότι πρόκειται για εβδομάδα ανακοινώσεων. Ο Βρύζας, που χειρίζεται τα μεταγραφικά, δεν υπεραπλουστεύει τις ανάγκες της ομάδας και αναζητεί ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μάριο Μπερέτα για τις προσθήκες που θα γίνουν και με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ομάδας.
Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός αριστερού χαφ και στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του δεξιού μπακ.

Μετά τους Μανιάτη και Γκουστάβο, προέκυψε το όνομα του Ρικάρντο Οσόριο, ο οποίος συμμετέχει με την Εθνική Μεξικού στο φετινό Μουντιάλ. Ο 30χρονος μπακ μένει ελεύθερος από τη Στουτγάρδη, αλλά το κασέ του είναι υψηλό για τα δεδομένα του "δικεφάλου" του Βορρά. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν τίθεται θέμα Οσόριο για τον ΠΑΟΚ, αφού είναι... απλησίαστος.

Οι δανεικοί
Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχει πάντα η υπόθεση των δανεικών και των ομάδων που τους διεκδικούν. Εξελίξεις αναμένονται στα θέματα των Βερόν, Αραμπατζή, Γλύκου, όπως και των δανεικών που επιστρέφουν (Τσουκαλάς, Αμπουμπακάρι, Κυριακίδης, Γεωργίου). Μπαλάφας και Αθανασιάδης θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία κα εν συνεχεία θα αποφασιστεί το μέλλον τους.

Το ενδιαφέρον της Κέρκυρας και του Πανσεραϊκού είναι έντονο για ορισμένους από αυτούς και δεν αποκλείεται σύντομα θα προκύψει συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: