Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μαύρες σημαίες σε Δημαρχία και Νομαρχία


Εντυπωσιακή ήταν και πάλι η πορεία των οπαδών του Ηρακλή Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον αγώνα του Ηρακλή, ο δήμρχος Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να σηκωθούν μαύρες σημαίες στο δημαρχιακό μέγαρο. Ακολούθησε και ο νομάρχης.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε δήλωσή του αναφέρει: "Θεωρώ ως απαράδεκτη και προκλητική την παρέμβαση στα αρμόδια αθλητικά όργανα που εκδικάζουν την υπόθεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την επιστολή και την επερώτηση που απηύθυναν οι βουλευτές Ηρακλείου προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Π.Γερουλάνο. Πρέπει ο ίδιος ο Υπουργός να στηλιτεύσει την ενέργεια αυτή των βουλευτών του Ηρακλείου και να δώσει εντολή στο αρμόδιο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ να κρίνει με απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης την υπόθεση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ. Δεν είναι δυνατόν με εξωαγωνιστικά κριτήρια και με πολιτικές πιέσεις να πέσει στη δεύτερη Εθνική ένα Σωματείο με την τεράστια προσφορά του ΗΡΑΚΛΗ".

Ο δε Παναγιώτης Ψωμιάδης υπογράμμισε: "Θα καταδικάσουμε την ωμή παρέμβαση του κ. Γερουλάνου. Όταν η ίδια η πολιτεία είναι αναξιόπιστη δεν μπορεί να καταδικάζονται σύλλογοι με ιστορία. Αναρτίσαμε μαύρες σημαίες στη Νομαρχία. Θα είμαστε πιθανότατα παρόντες στην ειρηνική πορεία των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα. Επειδή καθημερινά λέγονται πολλά για να κλείσουμε μαγαζιά κ.τ.λ. ποιός νόμος δίνει την δυνατότητα για κάτι τέτοιο; Είναι παράνομο. Θα απευθυνθώ στα επιμελητήρια όμως μόνο αν συμφωνήσουν αυτοί μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Όταν υπάρχουν ανεπάρκειες γραφειοκρατικές, να τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι. Δεν μπορεί να τιμωρούνται οι εργαζόμενοι. Δεν υποβιβάζεται μία βιομηχανία σε βιοτεχνία. Αυτό που μου ζήτησαν όλοι το συγκράτησα και σήμερα θα το αναφέρω στο Δ. Σ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: