Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο στιλιστικός οδηγός του Μαραντόνα

http://www.sport24.gr/ast/cov/Ma/Maradona_2010_6_21_12_36_1_b.jpgΟ Ντιέγκο Μαραντόνα κατέκτησε τον κόσμο χάρη στη μοναδική ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια. Η ώρα της αποθέωσης για τον μεγάλο "Ντιεγκίτο" ήρθε και για τις στιλιστικές του επιλογές. Έξι χαρακτηριστικά στοιχεία τον καθιστούν ξεχωριστό στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο προπονητής Μαραντόνα έχει τον τρόπο του να κλέβει την παράσταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων

1. Το γκρι κοστούμι

Η επιτομή της κομψότητας. Ο "Πίμπε Ντ'Όρο" διαφέρει μέσα στο γκρι σακάκι του, το οποίο συνοδεύεται από άσπρο πουκάμισο και λεπτή γραβάτα. Εκτός των άλλων δείχνει και ανθεκτικό. Δεν έχει σημασία πόσο ξέφρενα θα πανηγυρίσει και εάν θα ζαρωθεί.

Είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή λόγω του ακριβού υφάσματος. Πάντως, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη σε ακραίες καιρικές συνθήκες...

2. Το σκουλαρίκι

Αχώριστος σύντροφος εδώ και δεκαετίες το σκουλαρίκι του. Παρότι η ιταλική αστυνομία του κατέσχεσε ένα λόγω χρεών εκείνος δεν το βάζει κάτω.

Ο Μίκολι πλήρωσε 25.000 ευρώ για να αποκτήσει το κόσμημα που επί σειρά ετών έφερε ο προπονητής της Αργεντινής. Επέστρεψε με νέα διαμαντένια σκουλαρίκια.

3. Ρολόι Νο 1

Το πρώτο ρολόι είναι ρυθμισμένο με την τοπική ώρα και βρίσκεται στο αριστερό "χέρι του θεού".

Πανάκριβο όπως και τα σκουλαρίκια σχεδιασμένο από γνωστή φίρμα ειδικά για τον Μαραντόνα με τον αριθμό 10 να δεσπόζει.

4. Ρολόι Νο 2

Στο δεξί χέρι, ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το παραπάνω. Η χρησιμότητα του εντοπίζεται στο να μαθαίνει τι ώρα είναι ανά πάσα στιγμή στην πατρίδα.

5. Κομποσκοίνι

Απόδειξη της αφοσίωσης στον Καθολικισμό. Ο Μαραντόνα έχει ακόμη χρόνο για να εκφράσει τις θρησκευτικές του απόψεις στον δρόμο προς τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ίσως το πιο ουσιαστικό αξεσουάρ του στη Νότιο Αφρική. Επίσης φέρει έναν σταυρό στον οποίο προσεύχεται.

6. Μούσι θαλασσόλυκου


Γκριζαρισμένο μούσι που προδίδει την ηλικία του. Περιποίηση ανάλογα με την διάθεση και τα κέφια του 50χρονου τεχνικού.

Δείτε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να δίνει ρεσιτάλ κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: