Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ξεκινά σήμερα η σεζόν για τον Αρη


Ενθουσιασμός στο Κλεάνθης Βικελίδης στην πρώτη του Αρη Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά το απόγευμα της Δευτέρας (6.30 μ.μ.) για τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το γήπεδο των "κιτρίνων" θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά για τη σεζόν 2010-2011, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Αρη, παλιούς και νέους.

Θα απουσιάζουν είναι οι διεθνείς Μιχάλης Σηφάκης και Σάκης Πρίττας. Το "παρών" θα δώσουν και οι πέντε ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής στη μεταγραφική περίοδο και είναι οι Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Νίκος Λαζαρίδης, Μάρκος Βελλίδης, Κώστας Μενδρινός και Οριόλ Λοθάνο.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, ο οποίος πάντως θα παραβρεθεί κανονικά στη σημερινή προπόνηση, αφού η επισημοποίηση της μεταγραφής του ενδέχεται να προκύψει μέχρι εκείνη την ώρα.

Οι οπαδοί των κιτρίνων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τους παίκτες της ομάδας μόνο μέσω του Aris Sports Cafe, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό.

Μετά από απαίτηση του Κούπερ μάλιστα οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" για τα πρώτα είκοσι λεπτά της προπόνησης, χρονικό διάστημα αρκετό προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του Αρη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σχεδόν οι μισοί ποδοσφαιριστές του Αρη βρέθηκαν χθες στο εργαστήριο αθλητιατρικής των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις από τον καθηγητή αθλητιατρικής Αστέριο Δεληγιάννη. Στη συνέχεια υποβλήθηκαν στις αιματολογικές εξετάσεις. Σήμερα ακολούθησαν οι υπόλοιποι που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: