Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο Τέρι έκανε άνω κάτω την Αγγλία

http://www.contra.gr/images/m/terry_m.jpgΜετά την Γαλλία, τη... σκυτάλη πήρε η Αγγλία με τα ενδοοικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάτι που φυσικά είναι αποτέλεσμα των “φτωχών” εμφανίσεών της και των δύο συνεχόμενων ισοπαλιών με τις ΗΠΑ και την Αλγερία.Μεγάλη μερίδα των παικτών τα έχει βάλει με τον Τζον Τέρι, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρξε μία κρυφή συνάντηση (στο μπαρ του ξενοδοχείου) τουλάχιστον 10 παικτών, μεταξύ των οποίων ήταν και πρωτοκλασάτα ονόματα όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Στίβεν Τζέραρντ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Αλγερία. “Αν δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, τότε ποιος ο λόγος να βρισκόμαστε εδώ”, είπε ο αμυντικός της Τσέλσι και συνέχισε: “Όλοι χρειάζεται να βγάλουν αυτά που νιώθουν, απο μέσα τους. Να πούμε πως νιώθουμε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στον κόσμο, στην ομάδα και στον προπονητή”.

Φυσικά το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει πλέον στο νησί, είναι το αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ των παικτών, η οποία έγινε κρυφά την ώρα που ο Φάμπιο Καπέλο παρακολουθούσε DVD του αγώνα με την Αλγερία προκειμένου να διαπιστώσει τα λάθη που έγιναν. Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με την ανακοίνωση της βασικής ενδεκάδας, που γίνεται περίπου 2 ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους όλους τους παίκτες.

Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν τουλάχιστον στην τελευταία προπόνηση, ο ΦάμπιοΚαπέλο να δοκίμαζε την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, προκειμένου να αρχίζει να συνηθίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Βέβαια, για το συγκεκριμένο θέμα, τοποθετήθηκε ο Ντέιβιντ Τζέιμς, λέγοντας πως πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.

Το άλλο σενάρια, έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, καθώς οι παίκτες της Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να συζήτησαν το πως θα φτάνει η μπάλα πιο εύκολα στον ΓουέινΡούνεϊ, ο οποίος στα δύο πρώτα παιχνίδια των “λιονταριών” έχει μείνει στα... ρηχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: