Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΓΓΛΙΑ : Έξαλλος με Τέρι ο Καπέλο!

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά τα “παρατράγουδα” στην αποστολή της Γαλλίας, φαίνεται πως και η Αγγλία έχει τα προβληματάκια της. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στις τάξεις των “λιονταριών” επικρατεί αναστάτωση, καθώς η συνάντηση που είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του ο Τζον Τέρι, έγινε, με τον Φάμπιο Καπέλο όμως να απαγορεύει στους παίκτες να μιλήσουν!

Ο αμυντικός της Τσέλσι, είχε προτείνει μέσα από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε να συναντηθούν όλοι οι άνθρωποι της Αγγλικής αποστολής, να μιλήσουν και να βγάλει ο καθένας τα παράπονά του, έτσι ώστε να απελευθερωθεί η ομάδα και να καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

“Μίλησα με τον Φράνκο Μπαλντίνι, μετά το παιχνίδι με την Αλγερία και του είπα να μας επιτρέψει να πιούμε μια μπύρα, γιατί το είχαμε ανάγκη. Για πρώτη φορά, ήπιαμε μπύρα, από τη μέρα που ο Καπέλο είναι προπονητής. 7-8 παίκτες, κάτσαμε και συζητήσαμε για το παιχνίδι. Ήταν καλό γιατί βγάλαμε την πίκρα από μέσα μας και εκφράσαμε το πως αισθανόμαστε.

Όταν είμαστε σε συνάντηση με τον προπονητή, είτε την αρχίζει είτε την ολοκληρώνει, οι παίκτες μπορούν να πουν πως νιώθουν και αν αυτό τον αναστατώνει, εγώ θα πω “ξέρεις κάτι; Ε, και λοιπόν;” Είμαι εδώ για να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αγγλία.

Αν δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρισκόμαστε εδώ. Αυτό το σύστημα δουλεύει καλά στην Τσέλσι. Έχουμε την ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας, στον προπονητή και σε όλους τους υπόλοιπους να λέμε την άποψή μας και να ελπίσουμε πως οι υπεύθυνοι θα την πάρουν στα σοβαρά”, είπε ο Τζον Τέρι χθες.

Ωστόσο, ο Καπέλο έκανε πλήρη χρήση της εξουσίας του και όταν όλοι συναντήθηκαν, εκείνος επέλεξε να μην συζητήσει μαζί τους αλλά να δουν DVD, λέγοντάς τους μάλιστα “Δεν μιλάει κανείς”.

Έτσι ο Τέρι έμεινε “ξεκρέμαστος” καθώς υποτίθεται πως μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών, όμως κανένας δεν τον υποστήριξε τελικά καθώς ναι μεν ήταν δυσαρεστημένοι από την στάση του Καπέλο, αλλά αρκετοί θεώρησαν πως ο πρώην αρχηγός τους, το παρατράβηξε.

Έτσι ο Καπέλο, φαίνεται να παίρνει τα μέτρα του και να αποκτά ξανά τον έλεγχο των αποδυτηρίων και να θέλει να καταπνίξει κάθε “ανταρσία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: