Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Λίμα: Να έχουμε ανάλογη συνέχεια


Ανάλογη συνέχεια πρέπει να έχει ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Λίμα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.Ο άσος τού 'γηραιού' μίλησε μέσω τού 'Libero 107,4' και για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για τον κόσμο τής ομάδας που τη στηρίζει και με το παραπάνω.
Προσωπική απόδοση και ηρεμία: "Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα, οφείλουμε όμως να παραμείνουμε ήρεμοι για να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο, έχω καλή απόδοση μέχρι στιγμής και περιμένω τώρα το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο".

Χρειάζεται δουλειά: "Είναι θέμα παιχνιδιού, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και έτσι μπορούμε και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει πολύ καλή απόδοση αλλά δεν παίζει και άσχημα. Χρειαζόμαστε πάντως πολύ δουλειά και προσπάθεια στην συνέχεια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι τώρα".

Πάντα για το καλύτερο: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή για την βοήθεια και την στήριξη που δίνουν στην ομάδα. Θα ήθελα να γνωρίζουν ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: